FRAKT OG LEVERING

Leveringstid er 2-4 uker. Frakt for de ulike variantene og størrelsene er oppgitt i nettbutikken.

Krosser følger norsk lovgivning ved netthandel. Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Angrer du på kjøpet, kan stubben(e) returneres i originalemballasjen slik at de er tilbake hos selger innen 14 dager etter mottagelsen. Vær oppmerksom på at kostnader ved retur av varer påfaller kjøper (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Gi beskjed på mail post@krosser.no dersom du ønsker å benytte deg av angreretten og du vil motta angrerettskjema. Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris.

Årringene sendes med Bring/Posten Norge med klimanøytral servicepakke og hentes på ditt nærmeste postkontor. Det er kjøpers ansvar å oppgi rett leveringsadresse, e-postadresse og mobilnummer. Pris for frakt avhenger av størrelsen på stubben og er oppgitt sammen med produktinformasjon. For noen unike stubber må frakt avtales spesielt og vil være oppgitt ved bestilling. Stubbene kan også hentes på Krosser. Tid kan avtales på post@krosser.no.

I nettbutikken kan du betale med PayPal eller bank/kredittkort. Besøker du oss på verkstedet har vi kortbetaling og Vipps.