Skip to main content

ÅPENT VERKSTED

Ta kontakt for et besøk på Krosser. Det er mulighet for å komme i ukedager, ettermiddag og helg etter avtale. Send en mail til post@krosser.no eller ring 414 25 767.

Følg med på Facebook, www.facebook.com/KrosserAaringene for åpne verksteder. Om våren holder vi vårmarked og høsten et høstmarked. I førjulstiden har vi flere åpne helger med mulighet for å finne årets fineste julegaver samt åpen kafé på Høyloftet på Krosser.

Kontakt oss

Krosser gård
Kroerveien 240, 1435 ÅS
Daglig leder: Cathrine Glende

Telefon +47 414 25 767
E-mail: post@krosser.no

VEIBESKRIVELSE (ELLER TRYKK PÅ KARTET)

  • Bruk «Krosser Årringene» om du kjører etter Google
  • Bruk «Holtveien 1» som alternativ adresse. Det er Kroer kirke og nabo. Rett før Kroer kirke går den en gårdsvei opp til venstre. Det står et skilt ved inngangen til gårdsveien med «Krosser»
  • Adressen er Kroerveien 240 i ÅS kommune. Google og mange GPS´er er ikke oppdatert. PASS på så ikke GPS´en leder deg til Kroerveien i Vestby!
  • Ring 414 25 767 om du trenger hjelp

En god gammeldags veibeskrivelse:
Fra E18 ta av mot Ås. Ta rett frem mot Kroer i neste rundkjøring. Kjør ca 3,5 km på Kroerveien. Ta ned til venstre mot Kroer kirke og Hobøl. Rett før kirken går det en gårdsvei opp til Krosser.

Fra E6 ta av mot Ås. Fortsett forbi NMBU, rett frem i rundkjøring videre mot Ås. Passer Ås vgs på høyre side og en Coop Extra på venstre side. Ta til høyre i neste rundkjøring mot Kroer. Kjør ca 3,5 km på Kroerveien. Ta ned til venstre mot Kroer kirke og Hobøl. Rett før kirken går det en gårdsvei opp til Krosser.

Tilbake til forsiden

FORHANDLERE:

GJØVIK:
Engler & Cowboyer
Rå Organic skincare

SON:
Galleri soon

OSLO:
Kastellhagen Interiør AS
Konzept H-P
Milla Boutique

HAUGESUND:
Brun’o interiør

STAVANGER:
Vakkert

DRØBAK:
Lykkelig på Haver

ÅS:
Stasjonen

FREDRIKSTAD:
Dis Design