LA DEG INSPIRERE!

Årringene fra Krosser passer i hus, leiligheter og på hytta. Har du hytte gjør den seg like godt på et sommersted som i et vinterhjem. Bruk den ved godstolen eller sofaen som et lite bord, som nattbord på soverommet, som stol i entreen eller som et lite lekebord på barnerommet. Stubbene vil sette sitt unike preg på rommet og interiøret om du har et moderne, minimalistisk interiør eller en rikere og varmere stil. Er du usikker på størrelse eller farge, så ta kontakt – her hjelper vi deg med å finne den perfekte stubbe til deg, enten du kommer på besøk på Krosser eller om vi holder kontakten gjennom meldinger/mail.

TELL ÅRRINGENE OG FINN ALDEREN PÅ STUBBEN DIN

La stubben være en historieforteller. Tell åringene på din stubbe og finn ut hvor gammel den er. Mange av stubbene er over 100 år gamle, og har opplevd både verdenskrig og århundreskiftet fra skogen på Krosser gård. Treet har en lang historie, og nå fortsetter den sin historie sammen med deg.

HØYDER OG FARGER

Stubbene leveres i sort, hvit, lys grå, mørk grå og natur med pusset overflate. Du kan også få stubben i din egen valgte farge eller med en topp av norsk saueskinn. Stammen kan være med matt eller helblank maling. En ny RÅ variant, farget av naturen og som kan stå ute, er blitt en del av kolleksjonen. Denne har fått navnet Årringene RÅ.

Bunnen til stubbene er utstyrt med filtknotter slik at stubben svever litt over gulvet. De Rå stubbene leveres med plastknotter. Stubbene med sitt vakre årring-mønster er nummererte og alle stubbene leveres med en brodert label.

Årringene kan bestilles i høyde opp til 55 cm. Ekstra høye stubber, 55-65 cm er det også mulig å spesialbestille. Du bestemmer om du vil ha en bred, smal, høy eller lav stubbe. De helt unike stubbene med former og organisk utseende kan også bli din. Sammen finner vi den stubben som passer ditt hjem og dine omgivelser best.

VEDLIKEHOLD

Overflaten på stubbene er oljet med en klar og fargeløs hardvoksolje og til slutt pusset med svært fint pussepapir. Alt treverk må over tid behandles. Du gjør det enkelt selv ved å olje stubben. La det tørke etter anvisning til produktet og puss til slutt med pussepapir, eksempelvis korning 600/1200.

LEVENDE TRE OG SPREKKER

Tre er et levende materiale. Avhengig av temperatur og fuktighet i ditt hjem vil stubbene ”bevege” seg – men ikke så mye at det vil gå utover den malte overflaten eller forringe det opprinnelige utseendet på stubben. Sprekker kan oppstå eller forsvinne – nå er det ditt miljø som er med på å skape liv i stubben!

Ingen av stubbene er bebodd av insekter eller andre små, levende vesener.