ÅPENT VERKSTED

Ta kontakt for et besøk på Krosser. Det er mulighet for å komme i ukedager, ettermiddag og helg etter avtale. Send en mail til post@krosser.no eller ring 414 25 767.

Følg med på Facebook, www.facebook.com/KrosserAaringene for åpne verksteder. Om våren holder vi vårmarked og høsten et høstmarked. I førjulstiden har vi flere åpne helger med mulighet for å finne årets fineste julegaver samt åpen kafé på Høyloftet på Krosser.

Kontakt oss

Krosser gård
Kroerveien 240, 1435 ÅS
Daglig leder: Cathrine Glende

Telefon +47 414 25 767
E-mail: post@krosser.no

VEIBESKRIVELSE (ELLER TRYKK PÅ KARTET)

Adressen til Krosser gård er Kroerveien 240 i Ås kommune. Vær oppmerksom på at ikke alle GPS’er oppdatert med nye adresser. Bruk veibeskrivelse fra finn.no / kart.1881.no, eller bruk veibeskrivelsen under:

Fra E18 ta av mot Ås i rundkjøring ved Holstad. Ta rett frem mot Kroer i neste rundkjøring. Kjør ca 3,5 km på Kroerveien. Ta ned til venstre mot Kroer kirke og Hobøl. Rett før kirken går det en gårdsvei opp til Krosser.

Fra E6 sydfra eller nordfra, ta av mot Ås, avkjøring nr. 18 og inn på rv 152. Fortsett forbi NMBU, rett frem i rundkjøring og videre mot Ås. Passer Ås Videregående skole på høyre side og en Coop Extra på venstre side. Ta til høyre i neste rundkjøring mot Kroer. Kjør ca 3,5 km på Kroerveien. Ta ned til venstre mot Kroer kirke og Hobøl. Rett før kirken går det en gårdsvei opp til Krosser.

Tilbake til forsiden

FORHANDLERE:

GJØVIK:
Rå Organic skincare
Engler & Cowboyer

SON:
Galleri soon

OSLO:
Milla Boutique
Konzept H-P

HAUGESUND:
Brun’o interiør

STAVANGER:
Vakkert

DRØBAK:
Lykkelig på Haver

ÅS:
Stasjonen

FREDRIKSTAD:
Dis Design