Skip to main content
InspirasjonStubber

Handle eller se fra vår kolleksjon?

By 28. februar 2019No Comments

Ønsker du å komme i kontakt med oss for å kjøpe eller se på noe fra kolleksjonen til Årringene? Det finnes flere muligheter – enten du bor i nærheten av oss eller lengre unna.

Nettbutikken er alltid åpen. Her kan du få inspirasjon og se på de ulike kategoriene og størrelsene. Har du spesielle ønsker eller er usikker på hva du vil ha, har egne ideer eller ønsker, så ta kontakt med oss. Du treffer oss på mail, post@krosser.no, via Messenger, Facebook og/eller Instagram.

Vil du ta turen innom åpner vi veldig gjerne verkstedet for deg. Ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi et tidspunkt. Vi har også åpne dager – følg med på Facebook. Her legger vi ut informasjon om dette. Har vi åpent i helgedager åpner vi også ofte Høyloftet vårt med koselig kafé for store og små.

Bor du ikke i nærheten med ønsker deg noe fra kolleksjonen til Årringene, så husk at vi sender over hele landet. Send oss en mail eller send melding via sosiale medier. Sammen finner vi det du vil ha ved at jeg sender over bilder av ulike alternativer, enten det er stubbe, fat, vase eller lysestake. På den måten finner vi det som passer perfekt for deg!

Vi er i ulike sosiale kanaler – sjekk det gjerne opp. Her gir vi et innblikk i livet på Krosser med stubbene gjennom alle årstider, viser nye produkter og inspirerer til bruk av små og store stubber i ditt interiør.

Følg oss på Facebook: www.facebook.com/aarringene

Bli inspirert på Instagram under @krosser_aarringene.