Skip to main content
Inspirasjon

Juleinspo

By 22. november 2017januar 22nd, 2018No Comments

B ruk årringene når du skal pynte til advent og jul og skap en unik stemning!

Jeg liker å pynt til jul, er glad i det enkle og hvite og har selvfølgelig mine helt spesielle julefavoritter. Det kan være en engel, en julekule eller en av barnas dorullnisser. Med de nye produktene i julekolleksjonen av Årringene, håper jeg at du kan finne din favoritt, som gir en herlig og god julestemning. Og at du fra år til år gleder deg til å sette frem julefatet, adventstubben eller Årringene TRE som er en fin julekalender.

Årringene TRE er også helt perfekt dersom du har julepynt du er ekstra glad i og som fortjener å ”skinne” på treet. Her har jeg blandet julekulen fra Sara Skotte, porselenspynt fra Anne Black og julepynt fra IKEA. Ingen ting i veien med å bruke sort-hvitt til jul. Som et annet alternativ har jeg tatt inn det røde. De fine kulene med prikker er også fra Anne Black. Sammen med disse kulene har jeg hengt porselenspynt jeg har funnet på Designernes Julemarked i Oslo. Et marked som forresten er vel verdt et besøk!

Foto © nyanser.no

I adventstiden er Årringene TRE flott å bruke som julekalender. Her i huset er ”griseflax” innpakket i fint papir, blitt en favoritt. Enkelt å pakke inn og med klypene, som du kan kjøpe til treet, har du raskt og enkelt en flott og unik julekalender.

Store trær gir flotte fat med treets årringer og mønster. De smale delene av treet blir til små adventstubber. Helt spesielle og unike lysestaker som gir fin stemning til jul. Pynt med lerkekvister om du har, eller finn litt einer eller kongler fra et furutre. Har du en liten lysslynge er det vakkert å legge rundt lysene. Lilla lys, hvite lys, sorte lys – alt passer til disse!

Foto © @Casachiks & @Tofruer

Nyanser.no er et kreativt par, Hege Barnholt+Bjørn Stenersen. Hege har laget adventsstake av fire Årringene LYS – pyntet med skinntråd og tall av tre. Utrolig flott og enkelt. Lysestakene er malt i fargen ”Elegant” fra Jotun, men her er det bare å velge din farge. Om du vil kan jo disse lysestakene også brukes året rundt, men da uten pynt. Enkelt og flott det også!

Foto © @nyanser.no