Skip to main content
InspirasjonLivet på KrosserUnike Årringer

Pledd, lys og mørke

By 30. august 2018september 4th, 2018No Comments

En fantastisk sommer er over – varm og god. Deilig er det også nå når høsten faller på med skarpere luft, fine farger og mørkere kvelder. Det er noe bra med årstidene i Norge. At de er så forskjellig og markante. Hver årstid har sine kvaliteter og muligheter. Og med høst og mørkere kvelder kommer muligheten til å krype opp i sofaen for innekos. Selv har jeg kjøpt inn et strikkeprosjekt og tatt frem flere lysestaker. Tynne pledd og sommerputer er byttet ut med ull og fløyel.

Å tenne lys er viktig i den mørke årstiden. Hjemme har jeg mange favoritter – noen er kostbare, andre er fra Ikea, noen i betong, andre i skjør porselen. Og sammen med disse har jeg også noen av mine egne lysestaker som produseres her på Krosser. Både til telys, vanlige lys og kertellys. Det siste er tynne lys, både korte og lange, også kalt juletrelys.

Lysestakene  lager jeg av små og store furugrener. Ingen er like, alle med sine unike åringer og form. Overflaten er god å ta på og går godt sammen med lysestaker laget av andre materialer. Her er det bare å bruke fantasien og ta frem de du liker alle best og kombiner de sammen. Men husk – vær alltid forsiktig med levende lys!

Besøk gjerne instagramkontoen vår, @krosser_aarringene, her er det inspirasjon å hente. Både med stubber og lysestaker og de andre medlemmene i Årringfamilien.